Verpakken en laden

De meeste kerstbomen zijn op pallets verpakt, waardoor ze snel kunnen worden geladen. Brinkman Nordmann kan uw bestelling in korte tijd op het gewenste adres leveren, zodat u altijd genoeg bomen op voorraad heeft. Uw bestelling kan voor een scherpe prijs worden bezorgd, het is natuurlijk ook mogelijk de bomen bij ons op te halen.

Flora Danica Nordmann

De kerstbomen worden machinaal of met de hand verpakt in netten, om zo te kunnen garanderen dat de boom zijn vorm behoudt en er geen takken zullen breken. Vervolgens worden de Nordmann bomen op pallets verpakt door een speciaal ontwikkelde machine. Het is ook mogelijk een mix van bomen op de pallets te verpakken, zoals ook is aangegeven op onze lijsten.

Picea Veluwe

De Picea Abies, Picea Omorica en Picea Pungens Glauca worden verpakt in de door ons ontwikkelde Treepack Box. Een eenvoudige manier voor het makkelijk verpakken en transporteren van de bomen op een pallet. De Treepack Box kan in drie verschillende maten geleverd worden, namelijk 200 cm, 240 cm of 260 cm breed. De diepte en hoogte van de box zijn respectievelijk 120 cm en 240 cm.

Daarnaast hebben we ook een pallet box ontwikkeld voor kerstbomen in kleinere aantallen of maten. Dit product is ook zeer geschikt om direct uit te verkopen, de voorkant kan namelijk eenvoudig worden geopend. Dit is een zeer geschikt product voor retail bedrijven en groothandels.