Kerstboom verpakkingskoker

De kerstboom verpakkingskoker is een product dat het verpakken van kerstbomen vergemakkelijkt. De kerstboom verpakkingskoker is dan ook de ideale en snelle hulp bij het verpakken van kerstbomen. Door de kerstboom door de koker de halen worden de takken van de boom door een net bij elkaar gehouden. De netten om de kerstbomen zorgen voor bescherming tijdens het transporteren van de bomen. Doordat de boom door het net erg smal wordt, zorgt dit tevens voor een flinke ruimte besparing. Hierdoor is er de mogelijkheid om meer kerstbomen tegelijkertijd te kunnen vervoeren of te kunnen opslaan.

De verpakkingskoker bestaat uit een kunststof koker en metalen onderstel. Aan het metalen onderstel is een mesje gemonteerd waarmee de netten door gesneden kunnen worden.

De verpakkingskoker is verkrijgbaar in twee verschillende maten:

  • 35 cm Verpakkingskoker, bij deze verpakkingskoker horen netten van 35 cm doorsnede. Deze verpakkingskoker kan gebruikt worden bij bomen tot de maximale lengte van 125 cm.
  • 45 cm Verpakkingskoker, bij deze verpakkingskoker horen netten van 45 cm doorsnede. Verpakkingskoker kan gebruikt worden bij bomen tot de maximale lengte van 250 cm.

De verschillende maten netten zijn te allen tijde bij te bestellen.