Kerstbomen

Brinkman Nordmann levert Nederlandse en Deense kerstbomen. De Nederlandse kerstboom wordt gekweekt en onderhouden op de Veluwe, onder de conceptnaam Picea Veluwe. De Picea Veluwe bestaat uit drie soorten kerstbomen. De Picea Abies, Picea Pungens Glauca en Picea Omorica. De Nederlandse kerstbomen zijn leverbaar met kluit, potgedrukt of potgekweekt.

De Deense kerstboom wordt gekweekt en onderhouden in Serup, onder de conceptnaam Flora Danica Nordmann. De Flora Danica Nordmann is leverbaar in de soorten Flora Danica Nordmann Prime en Flora Danica Nordmann Standard. De kerstbomen van het concept Flora Danica Nordmann worden gezaagd of potgekweekt geleverd.

Voor beide concepten kerstbomen geldt dat er maar één kwaliteitsgarantie is en dat is de Brinkman Nordmann garantie. De Brinkman Nordmann kwaliteit kunnen wij u garanderen door het goed onderhouden van de kerstbomen. Zo worden de kerstbomen jaarlijks gesnoeid, bemest en geremd in de groei. Hierdoor krijgen kerstbomen de juiste vorm en kwaliteit.

Heeft u interesse gekregen in de kerstbomen van Brinkman Nordmann, maar heeft u nog vragen of wilt u graag zelf een kijkje nemen bij onze kwekerijen? Neem dan gerust contact met ons op.